خواص روغن هل,فواید روغن هل,روغن هل درمانی,خاصیت روغن هل,خواص روغن هل درمانی,خواص روغن هل برای پوست,خواص روغن هل برای مو,خواص روغن هل برای جوانی,خواص روغن هل برای بارداری,خواص خوردن روغن هل,فواید روغن هل خام,فواید روغن هل پخته
به گزارش بی اس ام اس : روغن طبیعی هل از دانه هل که یکی از پرکاربردترین ادویه های جهان است، به دست می آید. هل که به ملکه ادویه معروف است، پس از فلفل سیاه در فهرست بهترین ادویه های جهان قرار می گیرد. هل بومی کشور هند است.
● خواص روغن هل:
روغن هل برای ماساژ به کار برده می شود و از اضطراب می کاهد.
افزودن چند قطره روغن آن در آب، میکروب ها را از بین می برد.
به هضم غذا کمک می کند و سوخت وساز بدن را بهبود می بخشد.
کاهش دهنده وزن است، فشار خون را کاهش می دهد، سموم را از بدن دفع می کند، رسوب کلسیم و اوره را از کلیه خارج می کند.
افسردگی و خستگی مفرط را از بین می برد.
بدن را گرم می کند، باعث ایجاد تعریق می شود و سرماخوردگی را تسکین می دهد.
اسهال به وجود آمده بر اثر شدت سرما را درمان می کند.
ضدعفونی کننده و ضد باکتریایی است. غرغره با مخلوطی از آب و روغن آن، دهان را ضد عفونی و بوی بد دهان را رفع می کند.
غرغره روزانه با مخلوطی از دم کرده هل و دارچین از بدن در برابر آنفلوآنزا و عفونت های باکتریایی مانند گلودرد محافظت می کند.
مصرف روزانه ۳ گرم هل به مدت ۱۲ هفته فشار خون بالا را کاهش می دهد.
یک قاشق مرباخوری پودر هل را در یک لیوان شیر بریزید و آن را بجوشانید.
مصرف آن با مقداری عسل قبل از خواب تقویت کننده بدن است و مانع از دست رفتن
حافظه می شود.
منبع:روزنامه خراسان
دانلود آهنگ جدید حامد پهلان بنام مریم با بالاترین کیفیت ممکن از سایت بکوب
آهنگ مریم حامد پهلان,دانلود آهنگ مریم حامد پهلان,آهنگ جدید مریم حامد پهلان,دانلود آهنگ جدید مریم حامد پهلان,آهنگ جدید حامد پهلان بنام مریم,دانلود آهنگ جدید حامد پهلان بنام مریم,پخش اهنگ مریم باصدای حامد پهلان,دانلود اهنگ مریم با صدای حامد پهلان,آهنگ مریم حامد پهلان,دانلود آهنگ مریم حامد پهلان
آهنگ جدید و زیبای مریم از حامد پهلان ترانه و آهنگ : حامد پهلان , تنظیم : رضا جمال , گیتار : بهروز میرزایی
برای دانلود این آهنگ به ادامه مطلب مراجعه نمایید
مریم از اوناست از اونایی که اگه نباشه من می میرم
نگاش از اوناست از اونایی که نگاه کنه جون می گیرم
اشتباهی نیست نه اشتباهی نیست اگه دلم می خوادش
هر جا که باشی تو می دونی که دلم همش هست به یادت
خانم خونه مریم آروم جونه مریم
دلم برات می میره نتا مهربونه مریم
خانم خونه مریم آروم جونه مریم
چقدر دوست دارم من خدا می دونه مریم
مریم از اوناست از اونایی که اگه نباشه من می میرم
نگاش از اوناست از اونایی که نگاه کنه جون می گیرم
اشتباهی نیست نه اشتباهی نیست اگه دلم می خوادش
هر جا که باشی تو می دونی که دلم همش هست به یادت
خانم خونه مریم آروم جونه مریم
دلم برات می میره نتا مهربونه مریم
خانم خونه مریم آروم جونه مریم
چقدر دوست دارم من خدا می دونه مریم
خواص پنیرک,فواید پنیرک,پنیرک درمانی,خاصیت پنیرک,خواص پنیرک درمانی,خواص پنیرک برای پوست,خواص پنیرک برای مو,خواص پنیرک برای جوانی,خواص پنیرک برای بارداری,خواص خوردن پنیرک,فواید پنیرک خام,فواید پنیرک پخته
به گزارش بی اس ام اس : از مهم ترین اثرات گزارش شده ی گل پنیرک می توان به مواردی چون ضد درد، ضد التهاب، ضد عفونی کننده، قابض، ملین، ادرار آور، خلط آور و مقوی رحم اشاره کرد.پنیرک با نام علمی Malva sylvestris در عربی خبازی نامیده می شود. گیاهی است علفی، به ارتفاع تا 60 سانتی متر و پایا. به صورت خودرو، در بسیاری از نقاط می روید و برای استفاده نیز کشت می گردد.قسمت مورد استفاده ی پنیرک برگ و گل می باشند. البته در اکثر نواحی، گل پنیرک مورد استفاده قرا می گردد. این گیاه در ایران رویش ندارد و گونه ی نزدیک به آن به نام M.neglecta مورد استفاده قرار می گیرد. گونه ی موجود در ایران، به بلندی گونه ی اول نیست و به حالت تقریبا خوابیده است و حداکثر تا 40 سانتی متر مرتفع می شود. برگ ها دارای حالت دایره ای و دندانه دار و گل ها، بنفش رنگ و کوچک هستند.قسمت مورد استفاده ی پنیرک در ایران، گل های بنفش رنگ خشک شده ی آن می باشد. محل رویش گیاه در ایران نواحی البرز، اطراف تهران، شمال ایران، آذربایجان، آستارا، اصفهان، نواحی مرکزی ایران، خراسان، دامغان، سمنان، جنوب ایران، کرمان، بلوچستان و سایر نقاط می باشند.
الف: گل پنیرک
ترکیبات مهم
گل های پنیرک بیش از 10 درصد موسیلاژ دارند. این موسیلاژ در اثر هیدرولیز، تبدیل به گالاکتوز، آرابینوز، گلوکز، رامنوز و اسید گالاکتورونیک می شود. هم چنین گل های پنیرک حاوی مقدار کمی تانن و حدود یک دهم درصد لوکوآنتوسیانین ها و 7 درصد آنتوسیانین ها می باشد(نسبت به وزن خشک گل).
اثرات مهم
دم کرده ی
گل ها به خاطر داشتن موسیلاژ، یکی از داروهای خوب ضد سرفه است. هم چنین به
عنوان ضد نزله(زکام) و تورم دهان و گلو مصرف می شود. از سویی چون دارای
خاصیت قابض ضعیف است، تا حدی به عنوان ضداسهال عمل می کند.در طب عوام از
خوراکی آن، به منظور مشکلات مثانه و به صورت ضماد موضعی در التیام زخم ها
استفاده می شود. از رنگ آن(آنتوسیانین های آن)، برای مواد غذایی استفاده می
شود.
پنیرک
طریقه و مقدار مصرف
تهیه چای: بر روی 2 گرم از گل ها، یک لیوان آب سرد ریخته و حداکثر 5 دقیقه می جوشانیم. هم چنین می توان بر روی همین مقدار گل، یک لیوان آب در حال جوشیدن ریخته و پس از 15 دقیقه، صاف نموده و میل کنیم.
نکات قابل توجه
1- اثرات گل پنیرک، عمدتا مربوط به موسیلاژ و آنتوسیانین آن است که یکی از مهم ترین داروهای ضد سرفه و مفید برای رفع گرفتگی صدا است.
2- بهتر است پس از صاف کردن دم کرده، گل را کمی فشار داد تا تمام موسیلاژ استخراج شده و تفاله را دور بریزیم.
3- هنگام تهیه ی فرآورده، نباید بیش از 5 دقیقه آن را بجوشانیم، چون باعث هیدرولیز موسیلاژ و کم اثر شدن محصول می شود.
4- در منابع جدید مصرف گیاه را برای درمان کم خونی، مفید گزارش نموده اند.
مهمترین اثرات گزارش شده گل پنیرک:
ب: برگ پنیرک
ترکیبات مهم
برگ حاوی حدود 8 درصد موسیلاژ می باشد که پس از هیدرولیز، تولید قندهای آرابینوز، گلوکز، رامنوز، گالاکتوز و اسید گالاکتورونیک اسید می کند. هم چنین حاوی مقدار تانن و فلاونوئید است.
طریقه و مقدار مصرف
بر روی 5 گرم برگ، یک لیوان آب سرد ریخته مدت حدود 5 دقیقه می جوشانیم و یا بر روی همین مقدار برگ، یک لیوان آب در حال جوشیدن می ریزیم و بهتر است درب آن را بپوشانیم؛ آن گاه پس از 15 دقیقه صاف می کنیم. البته بهتر است محلول های سرد آن را، قبل از مصرف، کمی گرم کنیم. در صورتی که با هر بار مصرف، یک قاشق عسل به آن بیفزاییم، اثر آن قوی تر می شود. این میزان مصرف را می توان روزی سه تا چهار بار تکرار کرد.
اثرات مهم
اثرات مهم برگ پنیرک مشابه با گل های آن است؛ به ویژه جهت درمان تورم قسمت های بالای راه های تنفسی و گلو، تورم های روده ای – معدی، مناسب است.
داروهای گیاهی
برگ پنیرک به عنوان یکی از گیاهان مؤثر در عوارض سرماخوردگی به ویژه سرفه، در تعداد زیادی از فرمولاسیون های سرماخوردگی، مخلوط با گیاهان دیگر وجود دارد.
پنیرک
عوارض جانبی
تاکنون عوارضی از مصرف گل و یا برگ پنیرک گزارش نشده است.
نکات قابل توجه
2- خواص گل و برگ پنیرک، نزدیک به هم است؛ ولی اثرات گل به دلیل داشتن آنتوسیانین و لکوآنتوسیانین ها، کامل ترمی باشد.
3- برای استفاده از خواص کامل پنیرک، می توان مخلوطی از گل و برگ آن را مورد استفاده قرار داد.
4- چون اثرات پنیرک با گل ختمی هم جهت است، می توان از مخلوط گل پنیرک و گل ختمی جهت تهیه ی موسیلاژ مربوطه، به ویژه در سرماخوردگی، تسکین سرفه به عنوان خلط آور و رفع گرفتگی صدا استفاده کرد.
5- برای جمع آوری گل ها، بهتر است در زمان باز شدن گل ها که اکثرا در تابستان است، این کار صورت گیرد، جمع آوری برگ ها در فصل بهار باید صورت گیرد.
6- در بازار ایران، فقط گل پنیرک به صورت خشک شده(بنفش رنگ) وجود دارد که می توان طبق روش ذکر شده، از آن استفاده کرد.
پنیرک
پنیرک در طب سنتی
از نظر طب سنتی گیاه پنیرک را معتدل می دانند، اخلاط غلیظ را رقیق و اخلاط خیلی رقیق را معتدل می کند. ساییدگی برگ آن برای شکستگی اعضاء مفید است، ترکیب آن با روغن زیتون برای سوختگی و عقرب گزیدگی مفید است، دم کرده ی ساقه و برگ آن با شکر، گرفتگی صدا را برطرف می سازد.
در درمان التهاب های تنفسی و جوش های پوستی کاربرد دارد، دارای ویتامین A و B و C است و در درمان بیماری های کلیه و مثانه بسیار مؤثر است، ضدسرفه و مرهم سینه است.
برگ و ریشه پنیرک اگر به شکل ضماد درآید و روی دمل و یا کورک قرار گیرد باعث می شود تا بسیار سریع سر باز کنند.
جوشانده ی آن برای عفونت های مثانه، اسهال خونی و سرفه های شدید موثر و مفید است، دم کرده ی آن برای کسانی که دچار یبوست و دارای معده و روده های تنبلی هستند، توصیه می شود.
در درمان برونشیت و استفراغ نیز استفاده می شود، به صورت غرغره در رفع تحریکات مخاط دهان و درد گلو اثر مفیدی دارد و همچنین برای رفع سوزش مجرای ادرار مفید است.
برای رفع جوشهای صورت نیز می توان از پنیرک استفاده کرد ضمن این که درد و ناراحتی های محل جوش را تسکین می دهد و به صورت کمپرس یا لوسیون در درمان سوختگی ها موثر است.
برگ پنیرک به عنوان یکی از گیاهان مؤثر در عوارض سرماخوردگی به ویژه
سرفه، در تعداد زیادی از فرمولاسیون های سرماخوردگی، مخلوط با گیاهان دیگر وجود دارد
در هندوستان از گیاه پنیرک به عنوان داروی لعابدار نرم کننده و خنک کننده استفاده می شود، 300 گرم برگ خشک پنیرک را در یک لیتر آب می جوشانند و به عنوان مسکن می خورند.
استعمال جوشانده آن به صورت کمپرس گرم و حمام، در رفع ناراحتی های بواسیر، بعضی تومورها، ورم پلک چشم و غیره بین مردم معمول است.
از جوشاندن گل و برگ آن در نیم لیتر آب، محلولی به دست می آید که اثر نرم کننده در پوست بدن دارد و به صورت لوسیون مالیدن بر روی پوست، آرامش و نرمی خاصی به افرادی که دارای پوست حساس و لطیف هستند می بخشد.
برای تسکین ناراحتیهای ناشی از تابش گرمای خورشید و آفتاب زدگی، جوشانده 500 گرم گل یا ریشه گیاه را در یک لیتر آب تهیه کرده و پس از صاف کردن به ملایمت در محل سوختگی می مالند.
برای رفع سردردهای یک طرفه شدید، دل پیچه، ورم لوزهها، درد گلو و آنژین اثر مفید دارد.
فرآوری: مریم مرادیان نیری
بخش تغذیه تبیان
منابع:
کتاب گیاهان دارویی و گیاه درمانی – جلد اول – تالیف دکتر محمدحسین صالحی سورمقی
سایت ایرنا
گوش درد,بیماری گوش درد,گوش درد در بارداری,علائم گوش درد,درمان گوش درد,درمان گوش درد با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان گوش درد,گوش درد را چگونه درمان کنیم,گوش درد در کودکان,گوش درد در بزرگسالان,گوش درد در نوزادان,گوش درد در بهار,گوش درد در تابستان,گوش درد در پاییز,گوش درد در زمستان,آشنایی با گوش درد,همه چیز در مورد گوش درد,گوش درد واگیردار است,گوش درد و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان گوش درد
به گزارش بی اس ام اس : درمنه یا آرتمیس، گیاهی است از خانواده کاسنی ها که به دلیل خواص چندجانبه اش، کاربرد زیادی در طب گیاهی دارد. این گیاه گل های ریز زردرنگی داشته و از آن برای تهیه اسانس نیز استفاده می شود.چای گل درمنه که از مخلوط دو الی سه قاشق غذاخوری گل و برگ آن در یک فنجان آب جوش پس از ۱۰ دقیقه آماده می شود اثرات خارق العاده ای داشته و مصرف روزانه آن خطری ندارد. این گیاه که بیشتر در اروپا، آسیا و شمال آفریقا می روید اثرات ارزشمندی روی افراد بی خواب داشته و به دلیل آرام بخش بودن، سردرد را تسکین می دهد.دم کرده درمنه گوش درد را کاهش داده و به دلیل خواص ضدمیکروبی اش به بهبود عفونت مثانه و انگل روده ای کمک زیادی می کند.این نوشیدنی میزان خونریزی و درد سیکل ماهیانه را کاهش داده و به عنوان نوشیدنی آرام بخش در این دوران کاربرد دارد. روغن های فرار، فلاونوئید، کومارین و تانین از ترکیبات مفید این گیاه بوده که بسیاری از نیازهای بدن را تأمین می کند.چای گل درمنه، نوشیدنی مفیدی برای انواع بیماری های گوارشی بوده و التهاب روده، اسهال، یبوست، سندرم روده تحریک پذیر، دل پیچه و درد معده و التیام بخشیده و علاوه بر افزایش اشتها، به هضم و جذب موادغذایی کمک می کند.این دم کرده گیاهی ترشح صفرا را بهبود بخشیده و به درمان یرقان و هپاتیت کمک می کند.
حملات صرع و اضطراب از عوارضی است که افراد مبتلا به آن به واسطه اثرات مثبت دم کرده درمنه روی سیستم عصبی می توانند از آن بهره ببرند.
منبع:روزنامه ایران
خواص مارچوبه,فواید مارچوبه,مارچوبه درمانی,خاصیت مارچوبه,خواص مارچوبه درمانی,خواص مارچوبه برای پوست,خواص مارچوبه برای مو,خواص مارچوبه برای جوانی,خواص مارچوبه برای بارداری,خواص خوردن مارچوبه,فواید مارچوبه خام,فواید مارچوبه پخته
به گزارش بی اس ام اس : مارچوبه(asparagus) گیاهی است مغذی که از 2000 سال پیش برای تزئین و دارو استفاده می شده است.منشا آن منطقه ی مدیترانه ی شرقی است و از آن جا به تمام نقاط جهان راه یافته است.از نظر طب قدیم ایران، مارچوبه گرم و خشک است.مارچوبه سرشار از منیزیم، نیاسین، فسفر، پتاسیم، ریبوفلاوین، سلنیوم، تیامین، روی، فیبر و ویتامینهای A، B، C و E می باشد.این گیاه منبع بسیار خوبی از فولات است؛ 100 گرم مارچوبه ی تازه حاوی دو گرم فیبر، 756 میکروگرم ویتامین A، 6/5 میلی گرم ویتامین C و 52 میکروگرم فولات است.
مارچوبه برای رفع خواب آلودگی صبحگاهی
محققان در یک پژوهش جدید دریافته اند که عصاره ی مارچوبه حاوی اسیدهای آمینه و مواد معدنی است که می تواند حالت خواب آلودگی و کسالت را برطرف کند و از سلول های کبدی در برابر مواد سمی محافظت نماید.
مارچوبه در عین حال خاصیت ضد سرطانی، ضد قارچی و ضد التهابی دارد و ادرار آور نیز می باشد.
شرح این پژوهش در مجله ساینس فود منتشر شده است.
مارچوبه و کاهش وزن
هر 100 گرم مارچوبه فقط 20 کیلوکالری انرژی دارد و بدین ترتیب یک جایگزین بسیار عالی برای میان وعده های پُرکالری است.
مارچوبه باعث افزایش متابولیسم بدن شده و به عنوان یک چربی سوز، به لاغری شما کمک می کند.
مارچوبه، تقویت کننده ی قلب
فولات اساسا برای سلامت سیستم قلب و عروق لازم و ضروری است.
کمبود فولات باعث ایجاد خطر حمله ی قلبی و بیماری های قلبی عروقی می شود.
فولات مسئول تبدیل هموسیستئین به سیستئین است که تجمع آن در دیواره های رگ ها باعث تصلب شرائین می شود. با خوردن یک وعده مارچوبه، 66 درصد نیاز روزانه بدن به فولات تامین می شود.
برای تسکین و آرامش قلب می توانید از دم کرده ی مارچوبه استفاده کنید. دم کرده ی مارچوبه را به این صورت تهیه کنید: چند شاخه مارچوبه را در داخل یک لیتر آب جوش بریزید و مقداری هم رازیانه و جعفری به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه دم بکشد. از این دم کرده به مقدار 2 تا 3 فنجان در روز بنوشید.
مارچوبه و دیگر خواص مفید آن
* مارچوبه به دلیل غنی بودن از فولات، برای زنان باردار بسیار مفید است؛ زیرا فولات برای جلوگیری از نقص لوله ی عصبی و ناهنجاری های مغز و نخاع لازم است و کمبود آن باعث زودتر به دنیا آمدن نوزاد، کاهش وزن شدید و رشد نکردن نوزاد تازه متولد شده، می گردد.
* مارچوبه ادرار آور است چرا که منبع بسیار خوبی از پتاسیم(202 میلی گرم در 100 گرم آن) و مقدار کمی سدیم (2 میلی گرم در 100 گرم آن) است. این خاصیت مُدر بودن مارچوبه به تنظیم فشارخون کمک می کند.
* خوردن مارچوبه دید چشم را تقویت می کند.
* برای تقویت نیروی جنسی مفید است.
* ضعف مثانه را برطرف می کند.
* ملین است و یبوست را برطرف می کند.
* تب بُر است.
* مارچوبه برای افرادی که کم خونی دارند مفید است. این گیاه به ساختن گلبول های قرمز خون نیز کمک می کند.
* مارچوبه به دلیل ویتامین های مفیدی که دارد برای تقویت حافظه نیز سودمند است.
خرید، نگهداری و پخت مارچوبه
به هنگام خرید در پی ساقه های سبز روشن باشید. شاخه های مارچوبه ی تازه، راست و نرم بوده و جوانه های آن نباید باز شده باشد و اگر فلس های نوک آن باز باشد نشانه ی این است که گیاه مدت زیادی مانده و کهنه شده است.
برای نگهداری مارچوبه، آن را در پارچه های مرطوب بپیچید و سپس در یک کیسه ی پلاستیکی قرار داده و در یخچال نگهداری کنید؛ زیرا گرما و خشکی، آن را از بین می برد. نگهداری مارچوبه به این ترتیب علاوه بر حفظ ویتامین های موجود در آن، به حفظ حالت تردی آن نیز کمک می کند.
مارچوبه در دمای صفر درجه سانتی گراد، همه محتوای اسید فولیک خود را به مدت دو هفته و 90 درصد ویتامین C را تا پنج روز حفظ می کند. در حرارت اطاق، مارچوبه 75 درصد اسید فولیک اش را در مدت سه روز و 50 درصد ویتامین C را تا 24 ساعت از دست می دهد.
مارچوبه ی پخته
پختن مارچوبه باعث به وجود آمدن تغییراتی در آن می شود؛ کلروفیل، رنگدانه ای که باعث سبزی گیاهان می شود، به اسید حساس است.
با پختن مارچوبه، کلروفیل آن با اسیدهای موجود در آن یا در آب پخت واکنش شیمیایی داده، فئوفتین تشکیل می دهد که به رنگ قهوهای است. در نتیجه مارچوبه ی پخته، رنگ زیتونی دارد.
با افزایش سرعت پخت می توان از این واکنش جلوگیری کرد و زمانی برای واکنش کلروفیل و اسیدها باقی نگذاشت یا آن که می توان مقادیر زیاد آب را به کار برد تا اسیدها رقیق شوند و راه سوم این است که در ظرف را برداریم تا اسیدهای فرار از آن خارج شوند که البته دو راه آخر توصیه نمی شود، زیرا به این ترتیب مواد مغذی نیز به هدر می رود.
فرآیند پخت بافت مارچوبه را نیز تغییر می دهد. به طوری که محتوای آب سلول ها خارج شده و شکل آن ها به هم می ریزد. افزودن نمک به هنگام پخت این روند را کند می کند.
مراقب باشید
* افرادی که مبتلا به محدودیت عملکرد کلیه ها هستند نباید از این سبزی به مقدار زیاد، استفاده کنند؛ چرا که مصرف مارچوبه در افراد مبتلا به این عارضه باعث افزایش میزان اسیداوریک و در نتیجه بروز نقرس می شود.
* توجه داشته باشید که مصرف مارچوبه در افرادی که مبتلا به ورم مجاری ادرار هستند و یا اشخاص عصبی توصیه نمی شود.
* مارچوبه همچنین برای مبتلایان به روماتیسم و سنگ کلیه خوب نیست.
* خوردن مارچوبه با داروهای ضد انعقاد، که نقش رقیق سازی و انحلال لخته های خونی را بر عهده دارند، تداخل می کند؛ زیرا سرشار از ویتامین K است که به انعقاد خون کمک می کند.
استفاده از میوه ها برای پیشگیری از سرماخوردگی بسیار مفید است
میوه ها، مناسب ترین سد ایمنی در مقابل سرماخوردگی!
به گزارش بی اس ام اس : اگر دوست ندارید در فصل پاییز دچار آلرژی و سرماخوردگی شوید بهتر است از این پیشگیری کننده های طبیعی بهره ببرید و اجازه ندهید آلرژی پاییزی سلامتی تان را مختل کند این میوه ها مناسب ترین سد ایمنی در مقابل سرماخوردگی هستند!سیبها برای فصل پاییز و پیشگیری از سرماخوردگی فوقالعاده هستند چون کمک میکنند تا در این فصل پُر فراز و نشیب سالم بمانید. سیبها در مقایسه با میوههای دیگر پاییز، سرشار از آنتیاکسیدانها هستند، و منبع غنی مواد مغذی به شمار میروند. در واقع سیب حاوی فیبر زیاد و مواد مغذی گیاهی خاصی است که سطح قند خون را تنظیم میکنند. میتوانید از انواع سیبها بهعنوان میانوعده یا به عنوان دسر بعد از وعدههای غذایی استفاده کنید.کدو تنبل از گیاهانی است که باید در فصل پاییز از آنها استفاده کنید تا دچار سرماخوردگی نشوید. این کدوها سرشار از بتاکاروتن هستند که به ویتامین A تبدیل میشود، و ویتامین K و پتاسیم زیادی هم دارند. جالب است بدانید با اینکه دانههای کدو تنبل خیلی ریز و کوچک هستند، اما در واقع منبع غنیای از مواد مغذی مختلف به شمار میروند که حاوی منیزیم، روی، آهن، تریپتوفان، امگا ۳ و ویتامین E است.
خوردن دانههای کدو تنبل میتواند به کاهش سطح کلسترول خون کمک کند، و حتی باعث ترشح سروتونین در مغز شود که احساس خوبی در انسانها ایجاد میکند و مانع از میل خوردن شدید میشود. پس اگر دفعه بعدی احساس کردید شدیدا هوس غذاهای شور کردهاید، مقداری دانه کدو تنبل بخورید.
منبع : iran.pezeshk.us
به گزارش بی اس ام اس : بیشک از دست دادن حافظه یکی از علامتهای اصلی بیماری آلزایمر است، اما علائم دیگری نیز وجود دارد که زنگ خطری برای آغاز ابتلا به این بیماری است؛ در این مطلب به آنها اشاره میکنیم.
مشکلات حافظه
بیماری آلزایمر خیلی زود حافظه کوتاهمدت را نشانه میرود. فرد سالم ممکن است به طور متوسط پنج تا 9 داده اطلاعاتی را به حافظه کوتاهمدت خود بسپارد، اما اطلاعات سپردهشده در حافظه کوتاهمدت یک فرد مبتلا به آلزایمر دو تا سه و حتی صفر خواهد بود. وقتی فرد در طول روز چندبار سوال کند: «امروز چه روزی است؟»، «ساعت چند است؟» یا «امروز قرار است چه کارهایی انجام دهیم؟» و همچنین فراموش کند که شب گذشته چه کارهایی انجام داده است اولین نشانههای آلزایمر را بروز میدهد.
مشکل در یافتن کلمات
اگر آسیبهای بیماری آلزایمر قسمتهای عقب مغز را درگیر کند در عمکلرد زبان نیز اختلالاتی به وجود میآید که به آن آفازی گفته میشود. البته با گذشت زمان برای همه پیش میآید در حین صحبتکردن دنبال کلمات یا مثلا اسامی بگردند، اما بیماری آلزایمر با مشکل طبیعی فراموشکردن کلمات فرق دارد. در حالت عادی فرد در نهایت میتواند کلمه مورد نظرش یا هم معنی آن را پیدا کند، اما ناتوانی در یافتن کلمه مورد نظر یا به کار بردن یک کلمه به جای واژه دیگر از علائم آلزایمر است.
فراموش کردن زمان و مکان حوادث
یکی دیگر از مشخصات بارز آلزایمر بروز اختلالاتی در حافظه اپیزودیک یا اتوبیوگرافیکال است که به حوادث زندگی فرد (زمان، مکان، احساسها و دیگر اطلاعات مربوط به آن) مربوط میشود. در واقع این حافظه مربوط به بازسازی حوادث زندگی در زمان و مکان خاص آن است. البته برای همه ما پیش میآید که تاریخ یک رویداد مانند ازدواج، تولد و غیره را موقت فراموش کنیم، اما وقتی فردی قادر نباشد حوادث را در زمان و مکان وقوع آن به خاطر بیاورد جای نگرانی دارد و از علائم ابتلا به آلزایمر است.
کاهش سرزندگی و اشتیاق
در 80 درصد موارد، بیمار آلزایمری بیانگیزه و بیاشتیاق میشود. از نظر علمی به این حالت آپاتی گفته میشود که لوب فرونتال (پیشانی یا قدامی) مغز را که مربوط به کنترل رفتارهای اجتماعی و سازماندهی فعالیتهاست، درگیر میکند. البته نباید آپاتی را با کاهش شور و سرزندگی گذرا و حتی افسردگی اشتباه گرفت. آپاتی زمانی است که فرد دچار بیاعتنایی میشود و میل و انگیزه خود را به بیرونرفتن، ملاقات با دیگران، انجام فعالیتهای روزمره و لذتبخش سابق را از دست میدهد و در عین حال مهمترین مشخصه آلزایمر یعنی مشکلات حافظه را نیز بروز میدهد.
فراموشکردن برخی آموختهها
بیماری آلزایمر در حافظه سمانتیک که به حافظه معنایی نیز معروف است، اختلال ایجاد میکند. این حافظه دربرگیرنده کلمات، مفاهیم و آموختههاست. حافظه سمانتیک وظیفه ثبت و ضبط دقیقتر حوادث، وقایع، مفاهیم و اطلاعات درباره محیط خارج را به عهده دارد و شامل اطلاعاتی درباره عادات اجتماعی، دستور زبان، مفاهیم ریاضی و… میشود. اطلاعات موجود در حافظه سمانتیک به مدت طولانی ثبت و ضبط شده و ماندگار است. اما اگر فردی نتواند به یاد بیاورد که یک هفته چند روز است یا قادر به شمردن و یادآوری نام پایتخت کشورها نباشد یا به خاطر نیاورد در چه سالی و در چه محیطی مشغول به کار بوده است از علائم آلزایمر است.
مشکل در شناخت اطرافیان
بیمار آلزایمری در شناخت افراد یا اشیای آشنای پیرامون خود و همچنین تشخیص صداها یا شناسایی اشیا با لمس آنها دچار مشکل میشود. همچنین امکان دارد فرد قادر به شناسایی چهره آشنا یا از درک بیماری خود عاجز شود. البته برای همه افراد و بخصوص سالمندان پیش میآید که به طور لحظهای در شناخت اطرافیان خود دچار مشکل شوند و آنها را با هم اشتباه بگیرند، اما اگر فردی برای مثال به دنبال قند به آشپزخانه برود و با نمک برگردد یا قادر به شناسایی چهرهها یا مکانهای آشنا نباشد و در عین حال متوجه بیماری و مشکلات حافظه خود نیز نشود به این معنی است که دچار آلزایمر شده است.
غمگینی و در خود فرورفتگی
افسردگی بخشی از علائم اصلی آلزایمر است که در کنار مشکلات حافظه بروز میکند. البته هر نوع کجخلقی و غمگینی در افراد سالمند نشانه آلزایمر نیست. زمانی میشود در خود فرورفتگی را به بیماری آلزایمر ربط داد که فرد دچار افسردگی عمیق شود و مدام احساس خستگی یا غم داشته باشد و تکرار کند که به هیچ دردی نمیخورد یا در افکار خود غرق شود و از دنیای پیرامون خود دور بیفتد.
بیاشتهایی
به مرور زمان، آلزایمر باعث بروز بیاشتهایی و اختلالات خواب میشود. این علائم در نتیجه بیعلاقگی، از دست دادن قدرت شناسایی و بیتحرکیهای مربوط به بیماری بروز میکند. اگر بیاشتهایی موقت باشد جای نگرانی نیست، اما میل به غذا نداشتن یا لب به غذا نزدن در افراد سالمند نگرانکننده است. علاوه بر این خوابآلودگی در طول روز و بیخوابی شبانه یا بروز مشکلاتی در به خواب رفتن نیز جزو علائم ابتلا به آلزایمر محسوب میشود.
مشکل در نگارش
بیماری آلزایمر ممکن است خود را با فراموش کردن حرکات ارادی نشان دهد. از نظر علمی به این مشکل آپراکسی میگویند. این حرکات ارادی شامل تمام کارهایی است که از کودکی آموختهایم. بیشک برای همه پیش میآید که به دلیل حواسپرتی دکمههای لباس را اشتباهی ببندند یا در حین آشپزی موادی را فراموش کنند، اما در مواردی که فرد در نوشتن، استفاده از ملحفه، شستن دست، لباس پوشیدن، آشپزیکردن و… دچار مشکل میشود پای آلزایمر در میان است.
استرس بیدلیل
به عقیده متخصصان حدود 42 درصد افراد مبتلا به آلزایمر علاوه بر اختلالات حافظه دچار اضطراب نیز میشوند. توجه داشته باشید که استرس پدیدهای طبیعی و بهنجار (نرمال) در بدن است و نشان میدهد بدن عملکرد خوبی دارد، اما اگر فردی از آینده وحشت داشته باشد به طوری که نتواند به کارهایی که همیشه انجام میداده است، بپردازد (مانند آشپزی، رانندگی و…) ممکن است نشاندهنده ابتلا به آلزایمر باشد. گاهی این افراد دچار حملاتی مانند احساس تنگی نفس و تپش قلب شدید میشوند که نشاندهنده استرس بالاست.شدت اختلالاتی مانند استرس بیمورد نیز در همه افراد یکسان نیست. در برخی افراد این علائم اضطراب بههیچوجه بروز نمیکند یا بسیار دیر خود را نشان میدهد. توجه داشته باشید که علائم بیماری آلزایمر در افراد مختلف متفاوت است. بروز و پیشرفت این بیماری به مکان آسیبهای مغزی فرد بستگی دارد. به همین دلیل برخی از افراد بسرعت دچار اختلالات جدی زبانی میشوند، اما این مشکل در برخی دیگر کمتر دیده میشود یا دیرتر خود را نشان میدهد. هرچند اختلالات حافظه مشخصترین علامت آلزایمر است، در 10 درصد موارد به عنوان اولین مشخصه خود را نشان نمیدهد.
هذیانگویی
حدود 20 درصد افراد مبتلا به آلزایمر دچار هذیانگویی میشوند. این در حالی است که فرد متوجه هذیانگویی خود نیست و به گفتههای خود اعتقاد دارد. هذیانگویی در مراحل پیشرفته بیماری با توهم بخصوص توهمهای دیداری، همراه است. وقتی فردی ادعا میکند افراد و حیواناتی را میبیند یا احساس میکند سایهای در کنار او قدم میزند، جزو نشانههای آلزایمر است. علاوه بر این بیمار آلزایمری حرفهایی نظیر «میدانم که میخواهید از شر من خلاص شوید، فلانی لوازم مرا میدزدد، فلانی به من خیانت میکند و…» را نیز به زبان میآورد.
منبع : jamejamonline.ir
ساعت 2 زمانه کاسیو
طراحی بی نظیر و فوق العاده شیک
مقاوم در برابر آب و ضربه
دارای کرنومتر و تاریخ شمار
دارای جعبه اورجینال فلزی و شکیل
همراه با 6 ماه گارانتی تعویض
خرید ساعت Casio Pro Trek Prw-6000 به قیمت : 45000 تومان
ساعت
های جی شاک برای استفاده افراد پر تحرک طراحی شده است. ساعت هایی که می
توانند در شرایط غیر عادی هم به راحتی کار کنند و مشکلی نداشته باشند. ساعت
کاسیو یکی از شیک ترین و پر طرفدارترین ساعت های، سری جی شاک می باشد. این
ساعت 2 زمانه بوده و دارای امکاناتی از قبیل تاریخ شمار، کرنومتر، چراغ شب
نمای 7 رنگ می باشد و هم چنین تا 80% ضد آب بوده و در جعبه اورجینال فلزی و
شکیل عرضه شده است.
خرید پستی ساعت Casio Pro Trek Prw-6000 به قیمت : 45000 تومان
قیمت ساعت Casio Pro Trek Prw-6000
قیمت : 45000 تومان
تکنولوژی جدید نسبت به مدل های قبلی Casio Pro Trek دارای چراغ و صفحه نئون برای نمایش بهتر اعداد
بدنه ساخته شده از پلاستیک های تقویت شده شفاف
با کیفیت بسیار بالا و طول عمر بیشتر
نمایش ساعت به صورت آنالوگ و عقربه ای
بهترین هدیه برای کسی که دوستش دارید …
قیمت : 45000 تومان
قیمت : 45,000 تومان-قیمت خرید نقدی : 40.500 تومان
خرید اینترنتی حجم دهنده لب fullips از فروشگاه اینترنتی جفت 6
فروشگاه حجم دهنده لب fullips,فروش حجم دهنده لب fullips,فروش اینترنتی حجم دهنده لب fullips,فروش آنلاین حجم دهنده لب fullips,خرید حجم دهنده لب fullips,خرید اینترنتی حجم دهنده لب fullips,خرید پستی حجم دهنده لب fullips,خرید ارزان حجم دهنده لب fullips,خرید آنلاین حجم دهنده لب fullips,خرید نقدی حجم دهنده لب fullips,خرید و فروش حجم دهنده لب fullips,فروشگاه رسمی حجم دهنده لب fullips,فروشگاه اصلی حجم دهنده لب fullips,بهترین حجم دهنده لب fullips,،فروشگاه حجم دهنده لب fullips,فروشگاه اینترنتی حجم دهنده لب fullips,حجم دهنده لب fullips جدید,خرید حجم دهنده لب fullips جدید,خرید اینترنتی حجم دهنده لب fullips جدید,خرید پستی حجم دهنده لب fullips جدید,خرید ارزان حجم دهنده لب fullips جدید,خرید با تخفیف حجم دهنده لب fullips,حجم دهنده لب fullips اصل,خرید حجم دهنده لب fullips اصل,خرید اینترنتی حجم دهنده لب fullips اصل,خرید پستی حجم دهنده لب fullips اصل,فروش حجم دهنده لب fullips اصل
زیبایی یکی از صفات انسان است که در همه انسانها حس دوست داشتن آن وجود دارد.این حس در خانم ها به خاطر ظرافت به مراتب بیشتر است.حجم دهنده لب fullips یک محصول عالی برای آفزایش حجم لب است و به راحتی و کمترین هزینه زیبایی بیشتر را به شما هدیه می دهد.این محصول دارای طرفداران زیادی است و ممکن است هر لحظه موجودی محصول حجم دهنده لب fullips تمام شود.هم اکنون می توانید این محصول را از فروشگاه اینترنتی جفت 6 سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید
خرید اینترنتی حجم دهنده لب fullips
خرید پستی حجم دهنده لب fullips
قیمت: 18000تومان
قیمت : 15000 تومان
قیمت : 15,000 تومان -قیمت خرید نقدی: 13.500 تومان
افرادی
که در حال حاضر از فرم لبهای خود راضی نیستند و به دنبال حجیم تر کردن
لبهای خود هستند، مجبورند در لبهای خود ژل یا چربی تزریق کنند و هزینه های
سنگین بابت این کار پرداخت کنند.
با فولیپس می توانید با روش قدیمی، مضر و درد آور تزریق ژل و چربی خداحافظی کنید!!!
افزایش حجم لب بدون نیاز به سوزن،تزریق ژل و چربی
مزیت استفاده از حجم دهنده لب فولیپس بجای تزریق ژل و چربی:
-تاثیری بسیار رضایت بخش تر از تزریق
-افزایش حجم طبیعی لب
-حفظ خطوط لب و بافت لب شما
-بدون هیچ گونه عوارض، درد و کبودی
-بدون هیچگونه از عوارض تزریق از جمله: نا متناسب بودن فرم لب، گلوله شدن
ژل در لب ، فلج شدن بافت لب، افتادگی لب بعد از تزریق، غیر قرینگی شدن فرم لب و …!
قیمت: 18000تومان
قیمت : 15000 تومان
فشار خون,بیماری فشار خون,فشار خون در بارداری,علائم فشار خون,درمان فشار خون,درمان فشار خون با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان فشار خون,فشار خون را چگونه درمان کنیم,فشار خون در کودکان,فشار خون در بزرگسالان,فشار خون در نوزادان,فشار خون در بهار,فشار خون در تابستان,فشار خون در پاییز,فشار خون در زمستان,آشنایی با فشار خون,همه چیز در مورد فشار خون,فشار خون واگیردار است,فشار خون و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان فشار خون
به گزارش بی اس ام اس : فشار خون بالا یکی از مشکلات شایع در جامعه امروز است. چاقی، اضافه وزن با فشار خون ارتباط مستقیم دارد. اکثر افراد مبتلا به پرفشاری خون علایمی ندارند اما این مشکل می تواند سبب آسیب حاد یا مزمن به بخش های مختلف بدن شود.پر فشاری خون می تواند منجر به آسیب به مویرگ های مغزی و بروز سکته مغزی و یا آسیب به مویرگ های چشم و بروز اختلال بینایی و یا آسیب به مویرگ های کلیه و بروز نارسایی کلیه شود. در بیماری پر فشاری خون ممکن است علائمی از قبیل سر درد، درد قفسه سینه و تنگی نفس نیز بروز کند.
مصرف چه غذاهایی مفید هستند؟
* مصرف مواد غذایی حاوی پتاسیم، منیزیم، کلسیم در بهبود فشارخون بسیار موثراست.
توصیه به مصرف منابع غذایی پتاسیم شامل
انواع میوه ها و سبزیجات تازه می گردد. انواع میوه ها شامل موز، زردآلو،
پرتقال، انجیر، گریپ فروت، هلو، انگور و آلو که میوه های سرشار از پتاسیم
هستند و نیز مصرف سبزیجات مثل سیب زمینی، سیر، کلم بروکلی، کلم سبز، قارچ،
گوجه فرنگی و سبزی های خام تازه که سرشار از پتاسیم هستند توصیه می شود.
* مصرف حبوبات مفید می باشد.
* منابع غذایی حاوی منیزیم مثل جوانه گندم، بادام زمینی، سایر دانه های روغنی خام، اسفناج، شیر، نان سبوس دار،مرغ و… توصیه می گردد.
* مصرف منابع غذایی کلسیم شامل شیر و سایر منابع لبنی بدون چربی توصیه می شود.
* مصرف منابع غذایی غنی از ویتامین ها بخصوص ویتامین C مثل مرکبات، توت ها و سبزی های دارای برگ سبز مفید هستند.
* از نان و غلات کامل (سبوس دار) مصرف کنید.
از چه غذاهایی باید پرهیز کنیم؟
همانطور که
مصرف منابع غذایی حاوی پتاسیم، منیزیم و کلسیم در بهبود و کاهش فشار خون
مفید هستند، مصرف منابع غذایی سدیم موجب افزایش فشار خون خواهد شد.
در این راستا توصیه می شود:
* نمک سر سفره را حذف کنید.
* از مصرف منابع غذایی حاوی نمک (سدیم)
پرهیز نمایید.(شامل سوسیس، کالباس، کنسرو گوشت، انواع غذاهای کنسرو شده،
برگرها و سایر فرآورده های گوشتی، سبزی های کنسرو شده در آب نمک، زیتون،
چیپس و سایر تنقلات شور، ماهی دودی و یا کنسرو شده، انواع سس های کچاپ و
سوپ های حاوی نمک.)
* مصرف الکل با فشار خون بالا ارتباط مستقیم داشته و سبب تشدید بیماری می گردد.
* از مصرف منابع غذایی حاوی چربی های اشباع مثل کره، خامه، انواع غذاهای سرخ شده، فست فود پرهیز نمائید.
* غداها را سرخ نکنید آنها را بخارپز، آب پز، فر پز و یا کباب نمائید.
* مواد
غذایی حاوی کافئین مثل قهوه، چای، نوشابه های کوکا و شکلات باید در حد
اعتدال مصرف شوند زیرا مصرف زیاد از حدشان سبب افزایش فشار خون می گردد.
* در طبخ غذاها از نمک بسیار کم استفاده شود
به طوری که غذا در کل، بسیار کم نمک باشد. جهت طعم دادن به غذا می توان از
سایر ادویه جات مثل دارچین، زردچوبه، فلفل قرمز و سیاه و… و سبزی های معطر
مثل آویشن، شوید، ترخون، مریم گلی، برگ بو و… استفاده کرد.
* در هفته چندین بار (حداقل 2 وعده) ماهی
مصرف کنید. ماهی های چرب مثل حلوا، قزل آلا، قباد،…که حاوی اسیدهای چرب
مفید هستند، فشار خون را کاهش می دهند.
* مصرف سیر، به کاهش فشار خون کمک می کند.
* توصیه می
شود در صورتی که مبتلا به اضافه وزن هستید، جهت مقابله با پر فشاری خون
اقدام به کاهش وزن نمائید. با رعایت برنامه تنظیم شده زیر نظر متخصص تغذیه،
ضمن اصلاح عادات غذایی، با کاهش وزن بدون عارضه به تنظیم فشار خون کمک
نمائید.
* برای کاهش فشار خون توصیه می شود روزانه (یا حداقل 5 وعده در هفته) اقدام به پیاده روی سریع به مدت 30 تا 45 دقیقه نمائید.
* مصرف سیگار منجر به افزایش فشار خون می گردد، لذا توصیه به ترک سیگار می شود.
* برچسب های محصولات غذایی را به دقت بخوانید و آنهایی را که کمترین میزان سدیم (نمک) را دارند انتخاب کنید.
منبع: mohebhospitals.com